Októberi előrejelzés

2016.10.02 17:12

Itt van az ősz, itt van újra... és eljött vele az igazi célok és az igazi elhívás ideje. Most sokkal kitartóbbak vagyunk a vágyaink megvalósításában, és a hónap közepén még néhány fokozattal feljebb is kapcsolunk. Szétrobbanthatunk kereteket, korlátokat, de mindig fontos megvizsgálnunk, hogy amin túl akarunk lépni, az valóban korlát-e számunkra, vagy csak itt a legegyszerűbb kiugrani. Ehhez nagy segítséget kapunk a saját belső igazságérzetünktől, melyet akkor hallhatunk meg, ha nem nyomjuk el folyamatos agyalással. A hónap egészében alapvetően szorgalmasabbak, koncentráltabbak és mélyrehatóbbak leszünk, az érzelmeinkben szenvedélyesek, a kommunikációnkban pedig diplomatikusak és belátóak.

Lássuk hát, hogy kinek hogyan alakul október hava!

A jegyekre lebontott általános előrejelzéseket olvashatod a cikk további részében – az előrejelzés az aktuális bolygóállások alapján történik, horoszkópból. Egyéni elemzéshez jelentkezz be, elérhetőségeket itt találsz.

 

KOS

Ez az a hónap, amikor igazán beindul a munkája, vagy itt kap olyan állást, amellyel végre a céljai felé haladhat. Ha eddig állni látszott a karrierje, most elindulhatnak a változások, és talán ezek olyanok, amelyekre eddig gondolni sem mert. Erős manipulációs hatások lehetnek, erre jó lesz odafigyelnie. Engedje el, aminek már nincs helye az életében, mert most megteremthet bármit helyette.

BIKA

A hónap folyamán az érzelmei elmélyülnek egy személy iránt, és mély lelki egység megélése után kezd vágyakozni a felszínes szórakozás helyett. A szenvedélyek magas fokon égnek a hónap közepétől kezdve, és ha véletlen ezt nem sikerülne párkapcsolatban megélnie, akkor sincs veszve ez a hatalmas energia: olyan tudásra, meglátásra tehet szert, amivel akár egy csapásra megoldhat nagyon-nagyon régóta fennálló problémákat.

IKREK

Mindaz, ami láthatatlan módon visszafogta április óta, most megszűnik. A vállalkozásában nagy lépést tesz előre, és a szerelemben is megüti a főnyereményt. Családi életében a gyerekeivel megéli a harmóniát és egymás elfogadását. A hónap közepén hirtelen olyan események történnek, melynek hatására minden elnyomott dühének hangot adhat, és a hónap végére már azt sem tudja, mit cselekszik. Nem szégyen utólag bocsánatot kérni, de azért próbálja nem túlgondolni a helyzeteket.

RÁK

A párkapcsolatában az április közepe óta tartó megtorpanás szűnni kezd és a nagy végletek megélésével járó tanulási folyamat végre elcsitul: lassan látni kezdi a dolgok értelmét, hogy mit miért kellett átélnie. A szenvedélyek magasra csaphatnak, de akár az elfojtott érzelmek is előtörhetnek a hónap közepén, ezért érdemes nagyon tudatosan élnie a napjait. A gondolatai kimondásakor is próbáljon óvatosan fogalmazni.

OROSZLÁN

A hónap eleje nagyon szerencsésen indul, jó barátokkal, új ismeretségekkel, szerződéskötéssel, aztán beindul a gyorsvonat, ahol fontos, hogy mindig a jelenben maradjon és rugalmasan kezelje, bármi is jön. Először a kapcsolatait illetően világosodik meg, aztán pedig a munkájában robban egy hatalmas bomba, ami hozhat hatalmas erőt, sok munkát és akár nagy feszültséget is. Egy jelentős felismerést is megél azzal kapcsolatban, hogy milyen terheket, hiedelmeket cipelnek generációk óta a családban.

SZŰZ

A hónap közepén nagyon a tudatában kell lennie annak, hogy hol áll és mit akar. Elszabadulhatnak az indulatok és játszmák helyszínévé válhat a vállalkozása, vagy akár a gyerekeivel való kapcsolata. A karrierjében, munkájában végre beindulnak folyamatok, amelyek augusztus vége óta állni látszottak, az otthonában pedig sor kerülhet felújításra, javításra, és egy kicsit stabilizálódhat anyagilag. A gondolatai a felszínes témákról a mélyebb értelem felé irányul a hónap végére, és ennek hatására akár tanulásra is adja a fejét.

MÉRLEG

Ami eddig álldogálni látszott az életében az otthon, család, ingatlan területén, az most beindul. Az elindulás azonban gyors vagy ellentmondást nem tűrő: tisztázni kívánja, hogy mit is szeretne az életében, a kapcsolataiba, és azokat hogyan kívánja létrehozni. Hihetetlen erővel tud létrehozni most bármit, tehát jó, ha tudja, mit tesz, és még jobb, ha figyel a gondolataira is. Ha konfliktusa van, mindenképpen próbálja gyakorolni a türelem és elfogadás erényét.

SKORPIÓ

Nagy szenvedélyek és szenvedések hullámozhatnak egymás után ebben a hónapban. A józan esze és az érzelmei között most állandóan ugrándozik, holott van a kettő között egy egészséges középút is. Még mindig időszerű az elnyomott félelmekkel foglalkozni, különben azok megfertőzhetik a most bimbózó, szenvedélyesnek ígérkező új kapcsolatokat, illetve nagy támogatói üzletkötéseket is. Közlekedésben, tárgyaláson csak óvatosan!

NYILAS

A pénzügyi helyzetében újra feldübörögnek az események, főleg a hónap közepén lesz olyan hatása a világra, hogy szinte mágusnak érzi magát. A szerelemben lubickolhat, akár mert egy új barátság hirtelen elmélyül, akár mert a párjával tökéletesen elfogadják és megértik egymást. A hónap vége egyszerre tobzódás az érzelmekben, a harmóniában és a szabadságban, valamint egy belső utazás, melyben rálát önmaga mélységeire.

BAK

Új célok, új tevékenység munka frontján, vagy talán egy egészen új hivatás? E hónapban kezd meglátszani az eredménye az eddigi energia befektetéseknek, mint a belső, mind a külső világában. Hatalmas a kitartása, az ereje, és töretlenül halad előre abban, amit végig szeretne vinni, majd a hónap közepén eljut oda, hogy szinte varázsereje van a szándékának. Megnő a befolyása mind a hivatás, mind a kapcsolatok frontján. Kérdés, mit kezd ezzel.

VÍZÖNTŐ

A karriert, célokat illetően hirtelen beindulnak a folyamatok. Külföldi út vagy továbbtanulás jöhet szóba, és találkozik valakivel, akinek mérvadó, lelkesítő véleménye hatással van a döntésére. A hónap közepén sok elfojtott energiát érezhet, és mivel nem tudja, honnan jön ez, és hogyan lehetne túljutni rajta, sokszor ingerült és ideges lesz. Találjon egy kivezetési módot, és próbálja magának megfogalmazni, hogy mi is az, ami belülről feszíti, és a feszültség varázslatosan el is múlik.

HALAK

Ez az a hónap, amikor elkezdi a jövőjét tervezgetni, főleg akkor indul erre késztetés önben, ha az elmúlt hónapokban figyelemmel kísérte önmagam működését és rendezte az életét, mert ennek hatására valami mély, belső biztonságérzet és önbizalom önti el. A hónap közepén hatalmas fokozatra kapcsol minden energia és érzelem, úgyhogy fontos, hogy folyamatosan koncentráljon, maradjon a jelenben és ne húzza fel magát mindenen. Most bármi megtörténhet, és bármit megteremthet.